Lyssna Gratis på Bookbeat!

Vill du lyssna gratis på ljudböcker hos Bookbeat? Vi har sammanställt en guide till hur du kan börja lyssna helt gratis på ljudböcker hos Bookbeat. 

Bookbeat är en av Sveriges populäraste tjänster för att att lyssna på ljudböcker. Bookbeat har som sina konkurrenter Storytel och Nextory även ett stort utbud av e-böcker. Deras app finns tillgänglig både till telefonen och surfplattan. Bookbeat har ett antal abonnemang att välja mellan, så alla kan hitta ett som passar baserat på hur många man är som lyssnar, och hur mycket man vill lyssna.

Det som är mycket uppskattat hos Bookbeat är att man kan lyssna helt gratis på ljudböcker de första två veckorna som man provar tjänsten. Om man innan två veckor inser att tjänsten inte passar kan man enkelt säga upp abonnemanget – vilket i praktiken innebär att du kan lyssna helt gratis på ljudböcker hos Bookbeat i två veckor utan att betala en enda krona. Vi på LyssnaGratis.se har använt Bookbeat under ett par år och är mycket nöjda med tjänsten – vilket vi tror att även du kommer vara.

Vår guide till att lyssna gratis på Bookbeat

Börja med att följ denna länk till Bookbeat och välj ”Prova gratis i 2 veckor”. 

Kom igång

Så här ser Bookbeats startsida ut. I mitten av bilden finns den röda knappen man trycker på för att komma igång med tjänsten och börja lyssna gratis. 

bookbeat-gratis-bild