Erotiska noveller på Storytel & Nextory & Bookbeat

Letar du efter erotiska noveller att lyssna på? Vi har undersökt utbudet hos Storytel och Nextory och skapat en topplista med de ljudböckerna inom kategorin ”Erotiskt” som har fått högst betyg. Mycket nöje! 

lyssna gratis

1. Förfesten av Serena Fox

Viktoria och Vera får en mycket het överraskning när de kommer upp till sitt hotellrum efter middagen, och kvällen avslutas med hjälp av de härliga presenterna från Kaleena. Serena är född äventyrerska. Hon älskar att resa dit turisterna sällan kommer och fascineras mer av naturen omkring henne, än av femstjärniga hotell. Många av hennes berättelser utspelar sig utomlands, på allt ifrån lyxiga yachter på Zambezifloden, till heta dagar på safari. I sitt anteckningsblock som alltid är med, skriver hon om åtrån som kan flamma upp oavsett plats i världen.

Var finns boken?

14 dagar gratis hos bookbeat 14 dagar gratis hos nextory

2. Mekanikern av Vanessa Salt

”De är nakna. I smörjgropen och med Mercedesen ovanför deras huvuden. Sebastian kysser Stella på halsen medan hon byter de två bromsrören där framme. Stella arbetar som i trance. Minnet av hans erigerade lem i munnen blandas med fantasier om hur den kommer att kännas i henne. I hennes fitta. Hon har aldrig varit så kåt.” En sen sommarkväll när mekanikern Stella håller på att stänga verkstaden rullar den välklädda Sebastian, med intensivt blå ögon, in i en Mercedes-Benz W109. Han envisas med att hon ska laga hans trasiga bromsar. Hon nekar honom gång på gång men han insisterar. Samtidigt kan hon inte låta bli att fastna i de där ögonen och hon känner hur han slukar henne med blicken. Tillslut går hon med på att hjälpa honom, på ett villkor. Ett hårt villkor … 

Var finns boken?

14 dagar gratis hos bookbeat 14 dagar gratis hos nextory

3. Min kompis leksak av Sarah Skov

Jag delar lägenhet med Lisa. Hon är vacker, men inte på ett konventionellt sätt. Hennes skönhet är skev och charmig. Jag är förtrollad av Lisa, av hennes smidiga rörelser, breda leende och lättsinniga skratt. En morgon när jag är ensam hemma hittar jag en leksak i Lisas säng. Hennes safter glänser på den släta ytan. Jag vet att det är fel, men jag vill så gärna känna hur hon smakar. Jag slickar försiktigt på leksaken. Hennes smak gör mig så upphetsad att jag genast får lust till mer … Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mål är att skildra den människans komplexa natur genom historier om passion, intimitet, kärlek och lust som kombinerar starka berättelser med erotisk komedi. Bakom pseudonymen Sarah Skov gömmer sig en ung dansk författare. 

14 dagar gratis hos bookbeat
dirty doctor ljudbok gratis

4. Dirty Doctor av Olrik

Mina ben kunde knappt hålla mig som hela min kropp skakade. Jag är säker på att han kunde berätta för att han grep mig och höll på mig medan han tog in min andra bröstvårtor med sin mun och tunga. Jag var alldeles nära Han hade redan en orgasm. Han släppte mig precis innan jag gjorde det, och jag fick snubbla för att hitta min balans genom att ta tag i stolen bakom mig. Doktor Andersen hade vänt mot ansiktet på skrivbordet men över axeln sa han: ”Känn dig fri att bli bekväm. Jag märkte att dina bröstvårtor fungerar precis som de borde och att de är mycket känsliga. ”Jag kom in i gynekologisk stol.” Denna novell publiceras i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes avsikt är att skildra mänsklig natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en sammanslagning av kraftfulla berättelser och erotik. Olrik är en erotisk författare som har skrivit ett antal erotiska noveller.

14 dagar gratis hos bookbeat

5. Grey av EL James

I Christians egna ord och genom sina tankar, reflektioner och drömmar erbjuder E L James ett nytt perspektiv på kärlekshistorien som har intryckt miljontals läsare runt om i världen. CHRISTIAN GRAY utövar kontroll i alla saker; hans värld är snygg, disciplinerad och helt tom – tills den dag som Anastasia Steele faller in i hans kontor, i en skämma av formliga lemmar och tumlande brunt hår. Han försöker glömma henne, men istället sopas upp i en storm av känslor som han inte kan förstå och kan inte motstå. Till skillnad från alla kvinnor som han tidigare har visat, blyg, förefaller unworldly Ana se direkt genom honom – förbi affärsförälskelsen och penthouse livsstilen till kristins kalla, sårade hjärta. Kommer att vara med Ana skingra sin barndoms grymheter som jagar kristen varje natt? Eller kommer hans mörka sexuella önskningar, hans tvång att kontrollera, och den självförlust som fyller sin själ, driva den här tjejen bort och förstöra det ömtåliga hoppet hon erbjuder honom?

14 dagar gratis hos bookbeat 14 dagar gratis hos bookbeat
erotisk ljudbok calender girl

6. Dream Maker Madrid av Audrey Carlan

Parker Ellis har hittat sin nisch. Med hela världen som arbetsfält är han framgångsrik coach – endast åt kvinnor. Sitt mångmiljonföretag International Guy driver han med vännerna Bo och Royce, och tillsammans bildar de en perfekt treenighet: som experterna Dream Maker, Love Maker och Money Maker tar de fram den specifika hjälp deras välbeställda kvinnliga klienter behöver i fråga om livsstil, kärlek och karriär. I serien Dream Maker följer vi dem till tolv kunder i tolv internationella storstäder. Häng med Parker på resan, ända in i sovrummet! I del 10 väntar Madrid och den unga sångerskan Juliet Jimenez, med gudabenådad röst och dito yttre. Hon behöver förberedas för ett liv i strålkastarljuset, och vem är bättre lämpad än Skyler? Om Juliet hittar sitt självförtroende kan hennes vinnande charm ta henne hur långt som helst och rakt upp på topplistorna. Medan Skyler och Parker är i Madrid jagar polisen den person som skickat hotfulla meddelanden. Paret själva jagas av paparazzifotografer, som lyckas ta foton som kan orsaka både Skyler och International Guy stor skada.

14 dagar gratis hos nextory
omslag bikten ljudbok

7. Bikten av Amalie Vilde

”Förlåt mig fader, ty jag har syndat.” När den mystiska kvinnan under en snöstorm kommer till hans kyrka för att bikta sig är det något som vaknar i honom. Han tycker sig känna igen något i hennes röst, eller inbillar han sig bara? Men när kvinnan börjar berätta om vad hon upplever på nätterna med en okänd man, får han plötsligt en känsla av att han en gång i tiden stod henne nära. Vem är hon egentligen, och vad har de två upplevt tillsammans?

14 dagar gratis hos nextory 14 dagar gratis hos bookbeat
amanda tartt

8. Röda Drömmar av Amanda Tartt

Emma träffar en kvinna som plötsligt ger henne en svårtolkad blick, eller är den det? Uppdraget med det stora bröllopet på slottet ska slutföras, och Emma är inte det minsta sugen på att träffa Marcus igen. Samtidigt kämpar hon mot ett visst ökat intresse för grannen Stone …

14 dagar gratis hos bookbeat 14 dagar gratis hos nextory

9. En av hennes pojkar av Eli Winther

En kväll kommer Lilian in i baren där Kalle jobbar. Hon är äldre, världsvan och mystisk, en kvinna som vet vad hon vill. Kort sagt, hon är något helt annat än de tjejer han brukar träffa. Utan att förstå hur det har gått till har han gett sig in i en relation som kommer förändra hans liv i grunden. “En av hennes pojkar” är ett välskrivet, nutida relationsdrama. Här ryms erotik, vänskap, underkastelse, spänning och inte minst kärlek.

14 dagar gratis hos Bookbeat
ljudbok erotik

10. Daddy’s girl av Alexandra Södergran

”Hon bestämde sig där och då för att våga. Hon skulle ta det hela vägen, bortom alla chanser till reträtt. Nu skulle det ske. Och bara tanken fick hjärtat att hamra så vilt i bröstet på henne att hon inte längre visste om hon ens skulle få något ljud ur munnen. Tanken for runt och jobbade på adrenalinet som sög upp det sköna från fittan och spillde ut det överallt i kroppen. Fick henne att bli allt kåtare.” När Johnny under en lite för sen kväll försöker ge styvdottern Louise relationsråd slutar det istället med sextips. Han beskriver ingående hur han framkallar njutning hos kvinnor och samtalet får bara en konsekvens: Louise måste ha honom. Men hur ska hon lyckas förföra sin egen styvpappa utan att mamma Karin märker något? Louise kan inte kämpa mot sin åtrå och bestämmer sig för att satsa allt. 

14 dagar gratis hos nextory

11. Massören av Alexandra Södergran

”Han var överallt med sina händer. Nästan. Överallt förutom i min fitta. Kan du fatta vad det här gjorde med mig? Jag menar han kom så nära att han måste ha fått det på fingrarna. Jag var så kåt. Det brände i hela min kropp. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag kunde inte ligga still. Jag började ta på honom. Jag skrevade för honom, jag lyfte på låren och särade dem bara för att visa honom mitt kön. Men han förde tålmodigt mina ben tillbaka ner på bänken igen.” ”Du vet det nya massagestället jag går till?” säger Eva med ivrig röst. De sitter i lunchrummet och Susanne märker genast att Eva har något stort att berätta. Hon hade som vanligt gått till massagestudion för att låta Mr Matejs varma händer läka henne. Men mötet hade tagit en vändning när Eva bett om en specialbehandling, och Mr Matejs händer började bearbeta hennes kropp på ett helt nytt sätt. 

14 dagar gratis hos bookbeat